Världens sötaste lilla påskkärring

Idag har min lilla 5åriga grabb gått påskkärring. Han var så otroligt söt. Han hade gjort 4 fina påsk kort som han fick gå och delade ut och råkade få hem otroligt mycket godis. Han var jätte nöjd med skärtorsdagen. Idag är vi själva jag och min lilla grabb vilket är super mysigt :) inte ofta man får tid att rå om sitt lilla barn på egen hand. Så ikväll har det blivit film. En gammal serie som heter huset siflvercronas gåta. Är nog en riktigt spännande film för lillkillen :) i morgon ska han åka till sin pappa, vilket alltid såklart är tråkigt. Men eftersom jag jobbar hela helgen så får han det bättre där. Ikväll åt vi middag hos min mamma som gjorde en lchf club sandwich. Kanon gott kan jag säga :)


Påskpyssel

Igår hann vi med att påskpyssla lite. För att verkligen sluta dagen med påsk också så tittade vi på filmen hopp :) förra årets påskfilm. Idag så ska jag jobba kväll så då blir maten väldigt enkelt idag. Sambon är nämligen inte fullt så duktig på att laga mat så det krävs övervakning när han håller på i köket. :)

Jg jobbar som uska så det är därför jag har oregelbundna tider. Inget jag gillar när man tänker på tiderna men i övrigt trivs jag med det jobbet. Men längtar till en dag man kan jobba bara dag :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3446973/images/2012/pic_196859682.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3446973/images/2012/pic_196859692.jpg" class="image">


En riktigt tråkig dag

Denna dagen känns allt annat än rolig. Jag ska idag på utbildning på mitt jobb i 2 timmar. Det känns ju inte allt så farligt men det som förstör är att utbildningen är mellan 13 och 15. Då är ju hela dagen förstört. Man kan ju inte åka iväg och göra något roligare med barnen eller så. Men vi får göra det bästa av situationen och påskpyssla hemma istället. Det är ju trots allt något som barnen i alla fall uppskattar :) Eller så får vi ligga och drömma om semestern vilket jag och min lilla grabb uppskattar extra mycket :) för snart är sommaren äntligen här


Enkel snitzel efter en lång dag

Idag har dagen kännts otroligt lång. Den började klockan 5 i morse när klockan ringde. Bara det kändes otroligt tidigt när jag är van vid att gå upp en timme senare när jag ska jobba. Men sambon har börjat nytt jobb och då innebär det att jag får sköta lämningen av små grabbarna på förskolan. Men när jag kunde komma hem och äta runt lunchtid så kändes det helt klart lite lättare. När jag ändå var hemma fick jag snabbt fundera ut vad dagens middag skulle bestå utav. Valet var ganska enkelt det blev snitzel fylld med ost och salami. Vilket smakade fantastiskt. Jag trodde det skulle kännas mer ovant när man inte hade panering på snitzeln men det gick helt okej. Till det hade vi broccoli och bea sås. Det kändes skönt att helt enkelt kunna äta något lättlagat efter denna långa dag. Trots att dagen egentligen inte var så jobbig när man nu tänker efter :-)

Lunchen idag blev också kanon. Jag kände mig lite trött på bacon och hade chorizo korv i kylen med 95% kött. Kombinera det med äggröra så blev det riktigt mättsamt och bra.

Men nu ska jag vila på soffan och titta på dagens avsnitt av familjen annorlunda. Tyvärr säsongens sista. Men med lite tur kommer det säkerligen flera säsonger utav det :-)

Kokosplättar

Dessa är en riktig frukost favorit bland oss vuxna här hemma. Barnen är ännu inte lika positiva men de vill smaka nästan varje gång så lite nyfikna är de så snart kommer nog detta vara en favorit bland oss alla.

1portion
2 ägg
1dl grädde
1dl kokos
Salt och vaniljpulver

Blanda alla ingredienserna och sten i smör. En sats räcker till ca 4 st. Servera med grädde och bär. Super gott! :)


RSS 2.0