En underbar eftermiddag med min underbara son

I dag har jag och min underbara 7åring haft en helt underbar eftermiddag. Vi började efter skolan med att hjälpas åt med middagen. Jag hade en riktigt stolt kille vid matbordet som kände sig som en liten mästerkok och åt med riktigt god aptit.

Efter maten mös vi ned i soffan och tittade på lite film och åt lite pepparkakor. Visserligen är det bara tisdag men ibland måste ta vara på mysiga stunder :-) Speciellt såhär före jul.

vi hade sedan en pussel och spel kväll vilket bara gjorde kvällen ännu bättre. Ibland får man verkligen känna på hur underbart livet med barn är. Det är verkligen dessa dagar man minns.

Ikväll ska jag nu hinna packa ordning badkläder till lilleman som har bad i skolan i morgon och träningskläder till mig som ska passa på att ta ett "avslappnande" spinningpass med en studie kamrat.

Sen tänkte jag passa på att skicka med ett recept på köttfärssåsen som vi gjorde idag.

400gram köttfärs
1hg champinjoner
1 gul lök
1 burk krossade tomater
1 burk creme fraiche (paprika och chili)
salt och peppar

Hacka löken och klyfta champinjonerna. Stek färsen och ha i löken och champinjorna. Häll på tomaterna och krydda. Låt det sedan koka en stund så smakerna får gifta sig med varandra. servera med pasta eller kokt strimlad vitkål.

RSS 2.0